Advocatenkantoor Rotterdam

Met ingang van 1 juni 2019 is Hein Kernkamp als advocaat verbonden aan Minerva Advocaten, een door hem, Jack Leeman en Marcel van den Ende opgericht nieuw advocatenkantoor in Rotterdam. Marcel en Jack waren voorheen managing partner van LVH Advocaten, een middelgroot Rotterdams advocatenkantoor. Hein Kernkamp was voorheen eigenaar van Kernkamp Advocaten, een nichekantoor op het gebied van transportrecht en litigation.

Drie advocaten die het klappen van de zweep kennen, met een zee aan ervaring. Ze houden zich als vanouds bezig met juridische dienstverlening aan ondernemingen, ondernemers en particulieren.

Waarom Minerva Advocaten?

Tijden veranderen, ook voor advocatenkantoren. De rol van de advocaat is onveranderd, maar oude organisatiestructuren uit de tijd dat de fax modern was werken uiteindelijk belemmerend. Jack Leeman, Marcel van den Ende en Hein Kernkamp hebben ervoor gekozen om een nieuw kantoor te ontwerpen, waarbij de huidige mogelijkheden van de ICT en de kernwaarden van de advocatuur als uitgangspunt dienden, maar waar verder gewoon weer gewerkt wordt met een Rotterdamse opgerolde mouwen mentaliteit.

Het kantoor hecht aan een duurzame relatie met onze cliënten en vindt het belangrijk dat nieuwe cliënten net zo’n goede band opbouwen met de advocaten. De lijnen moeten kort zijn en dat is ook zo. U moet direct met uw vragen terecht kunnen. Daarom staan op iedere pagina van deze website de gegevens van een contactpersoon, die u onmiddellijk verder kan helpen. Wij willen olie in de motor gooien, geen zand. Als wij u niet kunnen helpen, dan zeggen wij dat. Als wij u beter kunnen doorverwijzen naar een andere dienstverlener, dan doen wij dat. Maar als wij daadwerkelijk denken dat we voor u toegevoegde waarde kunnen leveren, dan staan wij u graag met raad en daad bij.

Voor wie werken wij?

De cliënten van Minerva zijn zeer divers. Wij zetten ons onder meer in voor de belangen van ondernemingen, gemeenten, verzekeraars, bouwbedrijven, logistieke dienstverleners, transportondernemingen en particulieren.

Uw advocatenkantoor

Minerva Advocaten is gevestigd in Rotterdam aan de Meent 106. Dat is tegenover het Stadstimmerhuis en café Thoms, dus in Hot and Happening Rotterdam.

Print deze pagina Print deze pagina

Nederlandse Orde van Advocaten Official partner of Erasmus School of Law