Juridisch Advies

De advocaten van Minerva Advocaten zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie van alle advocaten in Nederland, de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA). Deze beroepsorganisatie waakt over de zorg voor de kwaliteit van advocatendiensten en dus ook over onze diensten.

Juridische bijstand

De advocaten van Kernkamp Advocaten in Rotterdam staan voor u klaar. Kernkamp Advocaten treedt op voor ondernemers en particulieren. Volgens onderzoek heeft bijna 80 procent van de ondernemers wel eens te maken gehad met een juridisch conflict. Met name arbeidsconflicten komen veel voor. Laat het er niet op aankomen. Het tijdig inwinnen van juridisch advies kan problemen voorkomen. Particulieren raadplegen ons met name met vragen op het gebied van het arbeidsrecht en in geval van echtscheiding.

Bij Kernkamp Advocaten wordt u op professionele wijze geholpen. De praktijk van ons advocatenkantoor is onderverdeeld in zes praktijkgroepen:

[catlist id=12 numberposts=-1]

Raadpleeg ons vandaag nog als u snel juridisch advies nodig heeft. In spoedeisende zaken, kunt u snel voor een afspraak terecht.

Print deze pagina Print deze pagina

Nederlandse Orde van Advocaten Official partner of Erasmus School of Law