Familierecht

De advocaten van de praktijkgroep familierecht houden zich bezig met het familierecht in al zijn facetten. De hoofdmoot van de activiteiten bestaat uit echtscheidingen en alimentatiegeschillen. Minerva Advocaten is gespecialiseerd in de complexere echtscheidingen, waarbij een heldere analyse en gestructureerde advisering het verschil kunnen maken. Minerva Advocaten treedt veel op voor ondernemers en vermogende particulieren.

De praktijkgroep houdt zich onder meer bezig met de hierna volgende onderwerpen. Als u op één van de onderwerpen klikt, komt u op een pagina met links naar een aantalinformatieve artikelen over het onderwerp.

Waarom Minerva Advocaten?

Ons doel is om u op efficiënte en kosteneffectieve wijze te helpen bij het bereiken van een oplossing. Wij werken toekomstgericht. Uw belang staat voor ons voorop, maar we houden uiteraard ook rekening met de belangen van de kinderen. Wij zijn tevreden als u tevreden terug kan kijken op de procedure, of liever nog, op een getroffen regeling.

Uw familierecht-advocaat in Groot Rotterdam

De advocaten van Minerva Advocaten zijn bevoegd om in heel Nederland voor u op te treden. Omdat goed persoonlijk contact belangrijk is komen onze cliënten vooral uit Rotterdam en omliggende gemeenten in Zuid-Holland, waaronder Lansingerland, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen, Rhoon en Rockanje. De echtscheidingsadvocaten van ons kantoor staan onze cliënten op zakelijke en kosteneffectieve wijze bij.

indien u nadere informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met onze contactpersoon op het gebied van het personen- en familierecht.

Zo werken wij:

[catlist id=249 numberposts=-1]

Print deze pagina Print deze pagina

Nederlandse Orde van Advocaten Official partner of Erasmus School of Law